Stage

Kom jij bij ons stage lopen? Bij Meetel leer je in de praktijk

Jouw stage is een mooie stap om te kijken welke werkzaamheden je leuk vindt en om nieuwe ervaringen op te doen. Bij Meetel bieden we jou de kans om tijdens je stage praktijkervaring op te doen. Ook zie je meteen wat van Nederland en België. Geen dag is dus hetzelfde.

Wij zoeken mbo-studenten die het liefst in de praktijk leren en de opleiding ‘Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek volgen.

Is deze stage iets voor jou?
Je assisteert onze collega’s bij het plaatsen van tellers. Dit betekent dat je lekker veel buiten bent en altijd onderweg. Samen met de monteur werk je door het hele land en soms ga je zelfs de grens over voor werk bij onze Zuiderburen. Ook ondersteun je ons team op kantoor door bijvoorbeeld samen de planningen te maken.

Jouw stageopdracht sluit aan bij je opleiding. Dat vinden we belangrijk. Daarom bespreken we samen de verdere inhoud van jouw stage. Omdat we met een klein team werken, bieden we persoonlijke begeleiding. Jij verdient de beste stage of leerbaan. En na een dag werken is er tijd voor ontspanning: de race simulator staat al klaar!

Ben je nieuwgierig geworden?
Kom gerust eens kennismaken! Neem contact op met Anja van der Krabben via Anja.vanderkrabben@meetel.nl.
Of bel naar 0343 415000. Wij vertellen je graag meer over de stage. Wil je nu al meer weten? Download onze flyer, bekijk onze website en volg ons op social media.

Over Meetel
Bij Meetel, gevestigd in Doorn, voeren we verkeersonderzoek uit op de mooiste plekken van Nederland en België. Als ervaren partner op het gebied van verkeersonderzoek en verkeerstellingen denken we mee met onze klanten en zijn we net als in het verkeer altijd in beweging. We kiezen bewust voor duurzame innovaties, gebruiken modern meetapparatuur en verbeteren onze bedrijfsprocessen. Met een ruim en groen kantoorpand met levend mos, vers fruit en een race simulator, zorgen we ook voor een fijne en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers en studenten.